Kinderopvang Mundo - PUUR

Kinderopvang Mundo - PUUR is een Kinderopvang gelegen aan Thorbeckesingel 2 A in Schiedam.

Elk kind heeft het recht om zich te ontwikkelen tot een uniek en zelfstandig persoon. Mundo biedt meer dan alleen kinderopvang en helpt kinderen van 0 tot 13 jaar om zich in elke gewenste richting te ontwikkelen. Dit gebeurt altijd in een veilige structuur en onder begeleiding van gekwalificeerde professionals. Mundo bestaat al ruim 45 jaar en heeft dertig locaties in de regio Rijnmond. Kinderen krijgen de ruimte om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Er worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals uitstapjes naar de bakker en het leren over de natuur. Bij Mundo wordt er zo natuurlijk mogelijk gegeten en wordt er elke dag buiten gespeeld, zelfs als het regent. Kinderen kunnen bij Mundo zichzelf zijn en op een mooie manier leren wie ze zijn.

Meer informatie over Kinderopvang Mundo - PUUR in Schiedam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Schiedam? Bij Kinderopvang Mundo - PUUR kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Mundo - PUUR geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Mundo - PUUR is een Kinderopvang gelegen aan Thorbeckesingel 2 A in Schiedam. Ideaal dus als je in de omgeving van Schiedam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Mundo - PUUR in Schiedam

Wil je weten wat Kinderopvang Mundo - PUUR te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Mundo - PUUR of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Mundo - PUUR? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Mundo - PUUR het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Mundo – PUUR

Bezoekers bekeken ook