Humankind - Kinderdagverblijf Zandkasteel

Humankind - Kinderdagverblijf Zandkasteel is een Kinderopvang gelegen aan Lageweg 3 in Noordwijk.

Kinderdagverblijf Zandkasteel is gelegen in de wijk Boechorst in Noordwijk. Het kinderdagverblijf maakt deel uit van de Brede School Boechorst en biedt een plek waar kinderen zich welkom voelen en gestimuleerd worden in hun ontdekkingstocht. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30. Naast kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar biedt Zandkasteel ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Het kinderdagverblijf is onderdeel van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan er contact opgenomen worden met Regiokantoor Zuid-Holland.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Zandkasteel in Noordwijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Noordwijk? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Zandkasteel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Zandkasteel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Zandkasteel is een Kinderopvang gelegen aan Lageweg 3 in Noordwijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Noordwijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Zandkasteel in Noordwijk

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Zandkasteel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Zandkasteel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Zandkasteel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Zandkasteel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Zandkasteel

Bezoekers bekeken ook