Peutergroep Ons Polderhuisje (KOW)

Peutergroep Ons Polderhuisje (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Nieuwstraat 37 39 in Vrouwenpolder.

Ons Polderhuisje is een locatie in Vrouwenpolder, gelegen naast basisschool De Goede Polder. De peuters spelen regelmatig samen met de kinderen van de onderbouw om elkaar te leren kennen. Bij Ons Polderhuisje beginnen de peuters de dag buiten en vervolgens gaan ze naar het gezellige peuterlokaal waar ze liedjes zingen en luisteren naar verhalen. Er is ook een speelhuis en een zandtafel waar ze kunnen spelen. Ze delen het onderbouwplein met de school en maken soms themagerichte uitstapjes, zoals naar de lammetjes in de buurt. Voor meer informatie en een rondleiding kan er contact worden opgenomen met het telefoonnummer 0118 - 61 45 32.

Meer informatie over Peutergroep Ons Polderhuisje (KOW) in Vrouwenpolder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vrouwenpolder? Bij Peutergroep Ons Polderhuisje (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peutergroep Ons Polderhuisje (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peutergroep Ons Polderhuisje (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Nieuwstraat 37 39 in Vrouwenpolder. Ideaal dus als je in de omgeving van Vrouwenpolder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peutergroep Ons Polderhuisje (KOW) in Vrouwenpolder

Wil je weten wat Peutergroep Ons Polderhuisje (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peutergroep Ons Polderhuisje (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peutergroep Ons Polderhuisje (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peutergroep Ons Polderhuisje (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peutergroep Ons Polderhuisje (KOW)

Bezoekers bekeken ook