Kinderdagverblijf De Vlinderboom Zeewolde

Kinderdagverblijf De Vlinderboom Zeewolde is een Kinderopvang gelegen aan Jupiterweg 28 in Zeewolde.

Kinderdagverblijf de Vlinderboom is een particulier kinderdagverblijf dat kinderopvang biedt aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Ze hebben een ruim pand waarin 6 kinderdagverblijfgroepen zijn gevestigd, evenals een BSO-locatie aan de overkant van de straat. Het kinderdagverblijf werkt met horizontale groepen, wat betekent dat leeftijdsgenootjes bij elkaar in de groep verblijven om de rust voor de baby's te waarborgen. Op elke groep is speelgoed en materiaal aanwezig dat aansluit bij de levensfase van de kinderen, met zachte kleuren en gordijnen om een huiselijk gevoel te creëren. Op de peutergroepen zijn er verschillende hoekjes te vinden, zoals een bouwhoek, autohoek en huishoek. Er wordt ook gewerkt met themakaarten om de kinderen spelenderwijs voor te bereiden op de basisschool. Daarnaast hanteert het kinderdagverblijf een open-deuren-beleid, waarbij kinderen op bepaalde momenten van de dag gebruik kunnen maken van andere groepen of de centrale hal. Ook gaan leidsters regelmatig met verschillende kinderen spelen op een andere groep om de overgang naar nieuwe groepen soepel te laten verlopen. De visie van De Vlinderboom is het bieden van een warme, veilige en vertrouwde omgeving met rust, regelmaat en persoonlijke aandacht. De eigenaresse van het kinderdagverblijf is Thessa van Dijk, die na jarenl.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Vlinderboom Zeewolde in Zeewolde

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zeewolde? Bij Kinderdagverblijf De Vlinderboom Zeewolde kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Vlinderboom Zeewolde geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Vlinderboom Zeewolde is een Kinderopvang gelegen aan Jupiterweg 28 in Zeewolde. Ideaal dus als je in de omgeving van Zeewolde je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Vlinderboom Zeewolde in Zeewolde

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Vlinderboom Zeewolde te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Vlinderboom Zeewolde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Vlinderboom Zeewolde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Vlinderboom Zeewolde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Vlinderboom Zeewolde

Bezoekers bekeken ook