Kober kinderopvang Dino

Kober kinderopvang Dino is een Kinderopvang gelegen aan Damastberg 106b in Roosendaal.

Buitenschoolse opvang Dino in Roosendaal biedt een avontuurlijke en groene omgeving voor kinderen. Het kindcentrum beschikt over een buitenterrein en ligt vlakbij speeltuin DE-Toltuin en basisschool de Heiberg. Binnen zijn er verschillende speelhoeken, een kinderatelier en een kookruimte waar kinderen zelf kunnen kiezen wat ze willen doen. Ook is het handig dat jongere broertjes en zusjes terecht kunnen op dezelfde locatie bij de peuteropvang of het kinderdagverblijf. De locatie heeft ook een buurttuin waar kinderen kunnen spelen en tuinieren. Een rondleiding is altijd mogelijk en voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het serviceteam van Kober. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een ouderapp om ouders dagelijks op de hoogte te houden.

Meer informatie over Kober kinderopvang Dino in Roosendaal

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Roosendaal? Bij Kober kinderopvang Dino kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang Dino geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang Dino is een Kinderopvang gelegen aan Damastberg 106b in Roosendaal. Ideaal dus als je in de omgeving van Roosendaal je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang Dino in Roosendaal

Wil je weten wat Kober kinderopvang Dino te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang Dino of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang Dino? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang Dino het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang Dino

Bezoekers bekeken ook