IKC De Zuidvliet Kortgene

IKC De Zuidvliet Kortgene is een Kinderopvang gelegen aan Stadspolderlaan 7 in Kortgene.

IKC De Zuidvliet Kortgene biedt een ruim aanbod aan activiteiten voor kinderen. Binnen kunnen ze knutselen en spelen in leuke speelhoeken, terwijl ze buiten in de tuin kunnen spelen met vriendjes. De vestiging is erg populair, dus het is belangrijk om je kind op tijd in te schrijven. In sommige gevallen komt je kind op de aanmeldlijst, waarbij er gezocht wordt naar de beste oplossing. Verder worden er regelmatig filmpjes en foto's geplaatst op sociale media om ouders op de hoogte te houden van de activiteiten. Het is mogelijk om een rondleiding te krijgen om de locatie te bekijken.

Meer informatie over IKC De Zuidvliet Kortgene in Kortgene

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Kortgene? Bij IKC De Zuidvliet Kortgene kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij IKC De Zuidvliet Kortgene geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

IKC De Zuidvliet Kortgene is een Kinderopvang gelegen aan Stadspolderlaan 7 in Kortgene. Ideaal dus als je in de omgeving van Kortgene je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

IKC De Zuidvliet Kortgene in Kortgene

Wil je weten wat IKC De Zuidvliet Kortgene te bieden heeft? Bekijk dan de website van IKC De Zuidvliet Kortgene of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IKC De Zuidvliet Kortgene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IKC De Zuidvliet Kortgene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. IKC De Zuidvliet Kortgene

Bezoekers bekeken ook