Peuterschool Klavertje Vier

Peuterschool Klavertje Vier is een Kinderopvang gelegen aan Princenhof 2 in Bovenkarspel.

Peuterschool Klavertje Vier in Bovenkarspel is een plek waar kinderen van 2-4 jaar samenkomen om te spelen, delen en zich voor te bereiden op de basisschool. De peuterschool werkt met het ontwikkelingsgerichte programma Startblokken, waarbij thematisch wordt gewerkt. Spel staat centraal, zowel binnen als buiten, en er wordt samengewerkt met de basisschool om een doorgaande ontwikkelingslijn te creëren. De openingstijden zijn van 8.15 tot 12.15 uur. Voor meer informatie of een bezoek aan de locatie kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 06-12825340.

Meer informatie over Peuterschool Klavertje Vier in Bovenkarspel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bovenkarspel? Bij Peuterschool Klavertje Vier kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peuterschool Klavertje Vier geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peuterschool Klavertje Vier is een Kinderopvang gelegen aan Princenhof 2 in Bovenkarspel. Ideaal dus als je in de omgeving van Bovenkarspel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peuterschool Klavertje Vier in Bovenkarspel

Wil je weten wat Peuterschool Klavertje Vier te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peuterschool Klavertje Vier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterschool Klavertje Vier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterschool Klavertje Vier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peuterschool Klavertje Vier

Bezoekers bekeken ook