Kober kinderopvang Sprookjestuin

Kober kinderopvang Sprookjestuin is een Kinderopvang gelegen aan Gilzeweg 6 in Chaam.

Kinderdagverblijf Sprookjestuin is gevestigd in Chaam en biedt een creatieve en veilige omgeving voor kinderen. Ze maken elke dag een feestje door te knutselen, buiten te spelen en thema's te bedenken die aansluiten bij de seizoenen. Het kinderdagverblijf heeft een avontuurlijke tuin en bevindt zich in het hart van het dorp. Het team is bijzonder creatief en zorgt voor een vertrouwde omgeving voor ieder kind. Via de Ouderapp houdt het kinderdagverblijf ouders op de hoogte met foto's en nieuws. Voor meer informatie kunnen ouders contact opnemen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober kinderopvang Sprookjestuin in Chaam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Chaam? Bij Kober kinderopvang Sprookjestuin kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang Sprookjestuin geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang Sprookjestuin is een Kinderopvang gelegen aan Gilzeweg 6 in Chaam. Ideaal dus als je in de omgeving van Chaam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang Sprookjestuin in Chaam

Wil je weten wat Kober kinderopvang Sprookjestuin te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang Sprookjestuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang Sprookjestuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang Sprookjestuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang Sprookjestuin

Bezoekers bekeken ook