Kinderdagverblijf Pinokkio B.V.

Kinderdagverblijf Pinokkio B.V. is een Kinderdagopvang gelegen aan Tuinlaan 60 in Schiedam.

Wij hebben per direct plaatsen beschikbaar voor kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 3 jaar. Als u interesse heeft, stuur dan een e-mail naar info.pinokkio@gmail.com met de naam van uw kindje, het aantal en de dagen waarop u opvang zoekt. Vergeet niet om uw eigen naam en telefoonnummer te vermelden, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een rondleiding. Ons doel is om via kinderopvang bij te dragen aan de maatschappij van morgen, waarbij we een voorbeeld willen zijn voor kinderen in hun toekomstig handelen. We bieden verschillende groepen aan voor diverse leeftijdsgroepen en u bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven. Onze kinderopvang heeft vaste groepsleidsters en een vaste invalkracht. Schrijf u vandaag nog in!

Meer informatie over Kinderdagverblijf Pinokkio B.V. in Schiedam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Schiedam? Bij Kinderdagverblijf Pinokkio B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Pinokkio B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Pinokkio B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Tuinlaan 60 in Schiedam. Ideaal dus als je in de omgeving van Schiedam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Pinokkio B.V. in Schiedam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Pinokkio B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Pinokkio B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Pinokkio B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Pinokkio B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Pinokkio B.V.

Bezoekers bekeken ook