Kinderdagverblijf Het Zwammeke

Kinderdagverblijf Het Zwammeke is een Kinderopvang gelegen aan Havenstraat 25 in Standdaarbuiten.

Kinderopvang Het Zwammeke is een kleinschalige kinderopvang gevestigd in Standdaarbuiten. Annemarie en Patricia zijn in 2007 begonnen met het kinderdagverblijf en hebben later ook peuteropvang en buitenschoolse opvang toegevoegd. Ze werken met gediplomeerde medewerkers en hechten veel waarde aan het welbevinden en de betrokkenheid van het kind. Het beleidsplan van Het Zwammeke bevat alle informatie hierover. Naast de opvangactiviteiten heeft de organisatie ook een oudercommissie die helpt bij het nemen van beslissingen en het organiseren van activiteiten. Verder zijn er enkele mededelingen, zoals een nieuw adres en telefoonnummers. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Het Zwammeke.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Zwammeke in Standdaarbuiten

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Standdaarbuiten? Bij Kinderdagverblijf Het Zwammeke kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Het Zwammeke geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Het Zwammeke is een Kinderopvang gelegen aan Havenstraat 25 in Standdaarbuiten. Ideaal dus als je in de omgeving van Standdaarbuiten je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Het Zwammeke in Standdaarbuiten

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Zwammeke te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Zwammeke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Zwammeke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Zwammeke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Het Zwammeke

Bezoekers bekeken ook