KDV La Luna

KDV La Luna is een Kinderopvang gelegen aan Nieuwstraat 6 in Delden.

Kinderdagverblijf La Luna in Delden is een kleinschalige en flexibele kinderopvang met een persoonlijke benadering en betrokkenheid. Ze bieden kwalitatief hoogwaardige en verantwoorde kinderopvang aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Het kinderdagverblijf voldoet aan alle eisen van de Wet Kinderopvang en het inspectierapport van de GGD is ter inzage beschikbaar. De pedagogische medewerksters hebben de benodigde opleidingen afgerond en beschikken over een BHV diploma. KDV La Luna is centraal gelegen en biedt zowel binnen als buiten een rustige, hygiënische en veilige omgeving. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via het contactformulier op de website of telefonisch. Het kinderdagverblijf is ook open voor bezoek om de sfeer te proeven.

Meer informatie over KDV La Luna in Delden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Delden? Bij KDV La Luna kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV La Luna geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV La Luna is een Kinderopvang gelegen aan Nieuwstraat 6 in Delden. Ideaal dus als je in de omgeving van Delden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV La Luna in Delden

Wil je weten wat KDV La Luna te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV La Luna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV La Luna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV La Luna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV La Luna

Bezoekers bekeken ook