Kinderdagverblijf 't Kleine Rijk

Kinderdagverblijf 't Kleine Rijk is een Kleuterschool gelegen aan Schiedamseweg 95 in Vlaardingen.

Dit artikel gaat over de opvanglocatie KDV 't Hof. De locatie werkt met verschillende thema's waar de activiteiten op worden afgestemd. Er zijn dagelijkse activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen, inclusief de allerkleinsten. Het Mundo Activiteitenteam bezoekt de locatie regelmatig voor bijzondere activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, natuur, sport en spel. De buitenruimte van de locatie is avontuurlijk met veel natuurlijke elementen waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. In de buurt is ook een park waar ze regelmatig naartoe gaan. Op deze locatie wordt een warme lunch geserveerd met gevarieerde maaltijden uit de biologische keuken van Madaga. Peuteropvang is ook mogelijk op deze locatie. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het team Ouder en Kind Services.

Meer informatie over Kinderdagverblijf 't Kleine Rijk in Vlaardingen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vlaardingen? Bij Kinderdagverblijf 't Kleine Rijk kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf 't Kleine Rijk geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf 't Kleine Rijk is een Kinderopvang gelegen aan Schiedamseweg 95 in Vlaardingen. Ideaal dus als je in de omgeving van Vlaardingen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf 't Kleine Rijk in Vlaardingen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf 't Kleine Rijk te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf 't Kleine Rijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf 't Kleine Rijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf 't Kleine Rijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ’t Kleine Rijk

Bezoekers bekeken ook