Kinderopvang 't Oogappeltje - Kinderopvang - Kindcentrum

Kinderopvang 't Oogappeltje - Kinderopvang - Kindcentrum is een Kinderopvangbureau gelegen aan Brouwersdijk 111 in Dordrecht.

Kindcentrum 't Oogappeltje biedt kinderopvang aan voor kinderen van alle leeftijdsgroepen op verschillende locaties in Dordrecht. Ze werken met kleine groepen, waardoor er korte lijnen zijn en de eigenaresse, met ruim 20 jaar ervaring in de kinderopvang, werkt ook mee op de werkvloer. Ze zorgen voor naleving van het pedagogisch beleidsplan en veiligheidsaspecten. Als ouders kun je altijd direct contact opnemen en ze bieden ook extra diensten aan, zoals het beantwoorden van vragen over kinderopvangtoeslag. Ze zijn gevestigd in kwalitatieve schoolgebouwen die zijn goedgekeurd door de GGD en de Omgevingsdienst. Ze hebben ruime groepsruimtes met veel lichtinval en grote buitenspeelterreinen. Je kunt langskomen op een van hun locaties of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek en bezichtiging.

Meer informatie over Kinderopvang 't Oogappeltje - Kinderopvang - Kindcentrum in Dordrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dordrecht? Bij Kinderopvang 't Oogappeltje - Kinderopvang - Kindcentrum kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang 't Oogappeltje - Kinderopvang - Kindcentrum geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang 't Oogappeltje - Kinderopvang - Kindcentrum is een Kinderopvang gelegen aan Brouwersdijk 111 in Dordrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Dordrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang 't Oogappeltje - Kinderopvang - Kindcentrum in Dordrecht

Wil je weten wat Kinderopvang 't Oogappeltje - Kinderopvang - Kindcentrum te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang 't Oogappeltje - Kinderopvang - Kindcentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang 't Oogappeltje - Kinderopvang - Kindcentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang 't Oogappeltje - Kinderopvang - Kindcentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang ’t Oogappeltje – Kinderopvang – Kindcentrum

Bezoekers bekeken ook