Partou Pienternest

Partou Pienternest is een Kinderopvang gelegen aan Pienterpad 4 in Middenmeer.

Dit website is beschikbaar in het Engels en Nederlands. Als je browser in een andere taal is ingesteld, kun je via de livechat hulp krijgen in je eigen taal. Het kinderdagverblijf Pienternest is gelegen aan het Pienterpad in Middenmeer, wijk Wieringemeer. Het kinderdagverblijf maakt deel uit van een mini-samenleving, samen met de buitenschoolse opvang, drie scholen en een bibliotheek. Op het kinderdagverblijf kunnen kinderen nieuwe boekjes halen in de bibliotheek en bewegen in de gymzaal. Er worden activiteiten zoals peuteryoga en muziek op schoot aangeboden. Het kinderdagverblijf heeft 1 groep voor kinderen van 2 tot 4 jaar en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 06.30 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Er is een GGD-rapport beschikbaar en het pedagogisch beleid wordt binnenkort gepubliceerd. De kosten van kinderopvang hangen af van de persoonlijke situatie en kunnen worden berekend met behulp van de rekentool op de website. Het kinderdagverblijf valt onder Smallsteps B.V. en ouders kunnen hun kind inschrijven voor een rondleiding of een persoonlijk aanbod ontvangen.

Meer informatie over Partou Pienternest in Middenmeer

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Middenmeer? Bij Partou Pienternest kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Pienternest geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Pienternest is een Kinderopvang gelegen aan Pienterpad 4 in Middenmeer. Ideaal dus als je in de omgeving van Middenmeer je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Pienternest in Middenmeer

Wil je weten wat Partou Pienternest te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Pienternest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Pienternest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Pienternest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Pienternest

Bezoekers bekeken ook