Kinderopvang Mundo - De Kick(erh)off

Kinderopvang Mundo - De Kick(erh)off is een Kinderopvang gelegen aan Maaswijkweg 104 in Spijkenisse.

KDV de Kick(erh)off is een kinderdagverblijf gelegen tegenover de voetbalvelden van SV Spijkenisse. Het heeft verschillende groepen voor kinderen van verschillende leeftijden, inclusief een babygroep, dreumesgroep, verticale groepen en peutergroepen. Het kinderdagverblijf hanteert een "open deuren beleid" waardoor kinderen vrij kunnen spelen en contact kunnen maken met andere groepen. De buitenruimte is ontworpen met oog voor avontuur en het kinderdagverblijf heeft het Kwaliteitsmerk 'Groene Kinderopvang' behaald. Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd, zoals babygym, snoezelen en voorlezen. Er zijn ook bewegingsactiviteiten en regelmatig bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. KDV de Kick(erh)off is bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een actieve oudercommissie.

Meer informatie over Kinderopvang Mundo - De Kick(erh)off in Spijkenisse

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Spijkenisse? Bij Kinderopvang Mundo - De Kick(erh)off kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Mundo - De Kick(erh)off geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Mundo - De Kick(erh)off is een Kinderopvang gelegen aan Maaswijkweg 104 in Spijkenisse. Ideaal dus als je in de omgeving van Spijkenisse je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Mundo - De Kick(erh)off in Spijkenisse

Wil je weten wat Kinderopvang Mundo - De Kick(erh)off te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Mundo - De Kick(erh)off of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Mundo - De Kick(erh)off? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Mundo - De Kick(erh)off het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Mundo – De Kick(erh)off

Bezoekers bekeken ook