Pippi's Kinderopvang Wommels

Pippi's Kinderopvang Wommels is een Kinderopvang gelegen aan Het Bosk 26 in Wommels.

Pippi's Kinderopvang is een kinderopvangcentrum dat sinds 2000 actief is en kinderopvang aanbiedt voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen staan centraal binnen Pippi's Kinderopvang. De vestiging voldoet aan de eisen en regels voor hoogwaardige kinderopvang en heeft veel ervaring en knowhow opgebouwd. Het pedagogisch beleid van de Stichting Pippi's Kinderopvang zorgt voor een stimulerend dagritme met veel speel- en rustmomenten. Kinderen voelen zich hier helemaal thuis.

Meer informatie over Pippi's Kinderopvang Wommels in Wommels

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Wommels? Bij Pippi's Kinderopvang Wommels kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Pippi's Kinderopvang Wommels geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Pippi's Kinderopvang Wommels is een Kinderopvang gelegen aan Het Bosk 26 in Wommels. Ideaal dus als je in de omgeving van Wommels je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Pippi's Kinderopvang Wommels in Wommels

Wil je weten wat Pippi's Kinderopvang Wommels te bieden heeft? Bekijk dan de website van Pippi's Kinderopvang Wommels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pippi's Kinderopvang Wommels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pippi's Kinderopvang Wommels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Pippi’s Kinderopvang Wommels

Bezoekers bekeken ook