Peuterschool 't Zeepaardje

Peuterschool 't Zeepaardje is een Peuterspeelzalen gelegen aan Lijsterstraat 1 in Den Helder.

Peuterschool 't Zeepaardje in Den Helder streeft ernaar dat kinderen plezier hebben, zich thuis voelen en graag bij hen zijn. Ze bieden een huiselijke sfeer en genoeg materialen voor de kinderen om mee te spelen. Ieder kind krijgt de mogelijkheid om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Communicatie met ouders is belangrijk voor de school en er is altijd tijd voor hen tijdens haal- en brengmomenten. Er wordt gewerkt met een kind-volgsysteem en er is structuur door een vast ritme. De juffen zijn deskundig en werken met liefde voor de kinderen. Het Zeepaardje is een erkend leerbedrijf en biedt ruimte aan stagiaires om zich te ontwikkelen. De contactgegevens van de peuterschool zijn vermeld.

Meer informatie over Peuterschool 't Zeepaardje in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij Peuterschool 't Zeepaardje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peuterschool 't Zeepaardje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peuterschool 't Zeepaardje is een Kinderopvang gelegen aan Lijsterstraat 1 in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peuterschool 't Zeepaardje in Den Helder

Wil je weten wat Peuterschool 't Zeepaardje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peuterschool 't Zeepaardje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterschool 't Zeepaardje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterschool 't Zeepaardje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Peuterspeelzalen op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peuterschool ’t Zeepaardje

Bezoekers bekeken ook