Partou De Toverhoed Noord

Partou De Toverhoed Noord is een Kinderopvang gelegen aan Eekbrouwersweg 2B in s-Hertogenbosch.

Dit artikel is een samenvatting van een website over kinderopvang bij Partou de Toverhoed Noord in Den Bosch. Het kinderdagverblijf biedt een gezellige en kleurrijke omgeving voor kinderen, met een grote buitenruimte. Er zijn drie verticale groepen, waarin kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar zitten. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en het pedagogisch beleid lezen. Daarnaast zijn er tarieven voor kinderopvang in 2023 en zijn er algemene voorwaarden van toepassing. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Verder biedt Partou verschillende voordelen, zoals het maken van vriendjes, het gebruik van een app om ouders op de hoogte te houden en het dagelijks leren van nieuwe dingen. De dag bij Partou de Toverhoed Noord bestaat onder andere uit bewegen, muziek maken, buiten spelen en rustmomenten. Ouders kunnen ook de netto kosten van kinderopvang berekenen met behulp van een rekentool.

Meer informatie over Partou De Toverhoed Noord in s-Hertogenbosch

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van s-Hertogenbosch? Bij Partou De Toverhoed Noord kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou De Toverhoed Noord geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou De Toverhoed Noord is een Kinderopvang gelegen aan Eekbrouwersweg 2B in s-Hertogenbosch. Ideaal dus als je in de omgeving van s-Hertogenbosch je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou De Toverhoed Noord in s-Hertogenbosch

Wil je weten wat Partou De Toverhoed Noord te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou De Toverhoed Noord of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou De Toverhoed Noord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou De Toverhoed Noord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou De Toverhoed Noord

Bezoekers bekeken ook