Humankind - Kinderdagverblijf Snorkelland

Humankind - Kinderdagverblijf Snorkelland is een Kinderopvang gelegen aan Zwartsluiskade 2 in Amersfoort.

Kinderdagverblijf Snorkelland is gevestigd in de wijk Vathorst in Amersfoort. Het kinderdagverblijf maakt deel uit van de Amersfoortse Brede Combinatieschool De Laak en bevindt zich in hetzelfde pand als twee basisscholen, een peuteropvang en een buitenschoolse opvang. De kinderen kunnen zowel binnen als buiten activiteiten ondernemen, spelen en ontdekken in de afgeschermde binnentuin en moestuin. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur. Voor meer informatie en het downloaden van het GGD-rapport kan contact worden opgenomen met het locatienummer. Het kinderdagverblijf richt zich op kinderen van 0 tot 13 jaar en streeft ernaar om kinderen een dag vol plezier en ontwikkeling te bieden. Humankind, de organisatie waar Snorkelland onderdeel van is, is de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Regiokantoor Midden-Nederland voor meer informatie of persoonlijk advies.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Snorkelland in Amersfoort

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amersfoort? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Snorkelland kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Snorkelland geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Snorkelland is een Kinderopvang gelegen aan Zwartsluiskade 2 in Amersfoort. Ideaal dus als je in de omgeving van Amersfoort je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Snorkelland in Amersfoort

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Snorkelland te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Snorkelland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Snorkelland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Snorkelland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Snorkelland

Bezoekers bekeken ook