TSO De Hussel

TSO De Hussel is een Kinderopvang gelegen aan Dam 20A in Grootebroek.

TSO De Hussel is een tussen schoolse opvang voor kinderen van basisschool De Hussel in Grootebroek. Het is onderdeel van Kappio, een professionele kinderopvangorganisatie die sinds augustus 2015 voor continuïteit en kwaliteit zorgt. TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang, waar kinderen hun middagpauze doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is. In een ontspannen sfeer lunchen de kinderen en kunnen ze lekker spelen. Het team bestaat uit pedagogisch medewerkers, groepshulpen en een coördinator. De TSO is gevestigd aan Dam 20A in Grootebroek. Het postadres van Kappio is Postbus 42 in Anna Paulowna, en het kantooradres is De Verwachting 3 in Anna Paulowna.

Meer informatie over TSO De Hussel in Grootebroek

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Grootebroek? Bij TSO De Hussel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij TSO De Hussel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

TSO De Hussel is een Kinderopvang gelegen aan Dam 20A in Grootebroek. Ideaal dus als je in de omgeving van Grootebroek je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

TSO De Hussel in Grootebroek

Wil je weten wat TSO De Hussel te bieden heeft? Bekijk dan de website van TSO De Hussel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TSO De Hussel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TSO De Hussel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. TSO De Hussel

Bezoekers bekeken ook