Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Vijf Sterren

Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Vijf Sterren is een Kinderopvang gelegen aan Markengouw 245c in Amsterdam.

In Integraal Kindcentrum (IKC) De Vijf Sterren in Amsterdam wordt opvang geboden voor kinderen van 0 tot 12 jaar, waaronder kinderdagopvang, voorschool en buitenschoolse opvang. De locatie heeft een hecht team en hecht veel waarde aan contact met ouders. De locatiemanager, Marian, heeft ervaring in de luchtvaart en het ziekenhuis en zorgt voor een goede werkomgeving voor de pedagogisch medewerkers. Bij de kinderopvang wordt geprobeerd om het kind te volgen en maatwerk te bieden. Er wordt gezond eten aangeboden en er is een nieuwe, huiselijke inrichting. De pedagogische werkwijze wordt specifiek voor deze locatie uitgewerkt. Ouders zijn tevreden over de opvang en er zijn mogelijkheden om te werken bij De Vijf Sterren. Er worden verschillende vragen beantwoord en er is contactinformatie beschikbaar.

Meer informatie over Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Vijf Sterren in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Vijf Sterren kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Vijf Sterren geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Vijf Sterren is een Kinderopvang gelegen aan Markengouw 245c in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Vijf Sterren in Amsterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Vijf Sterren te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Vijf Sterren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Vijf Sterren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Vijf Sterren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Vijf Sterren

Bezoekers bekeken ook