Kinderdagverblijf Het Boerderijtje Wijk En Aalburg, Kdv Het Boerderijtje

Kinderdagverblijf Het Boerderijtje Wijk En Aalburg, Kdv Het Boerderijtje is een Kinderopvang gelegen aan Grote Kerkstraat 35 in Wijk en Aalburg.

Het Boerderijtje is een kleinschalig kinderdagverblijf in Wijk en Aalburg. Het draait hier om het individuele kind en er wordt gestreefd naar een goede vertrouwensband met de ouders. De groepsruimte is sfeervol ingericht met verschillende speelhoeken en er is ook een buitenspeelplaats. Kinderen kunnen hier in een ongedwongen en huiselijke sfeer zich ontwikkelen op hun eigen tempo. Ouders zijn welkom om een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven. Het contactgegevens van Het Boerderijtje zijn te vinden op hun website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Boerderijtje Wijk En Aalburg, Kdv Het Boerderijtje in Wijk en Aalburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Wijk en Aalburg? Bij Kinderdagverblijf Het Boerderijtje Wijk En Aalburg, Kdv Het Boerderijtje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Het Boerderijtje Wijk En Aalburg, Kdv Het Boerderijtje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Het Boerderijtje Wijk En Aalburg, Kdv Het Boerderijtje is een Kinderopvang gelegen aan Grote Kerkstraat 35 in Wijk en Aalburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Wijk en Aalburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Het Boerderijtje Wijk En Aalburg, Kdv Het Boerderijtje in Wijk en Aalburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Boerderijtje Wijk En Aalburg, Kdv Het Boerderijtje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Boerderijtje Wijk En Aalburg, Kdv Het Boerderijtje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Boerderijtje Wijk En Aalburg, Kdv Het Boerderijtje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Boerderijtje Wijk En Aalburg, Kdv Het Boerderijtje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Het Boerderijtje Wijk En Aalburg, Kdv Het Boerderijtje

Bezoekers bekeken ook