Kinderopvang De Vlindertuin

Kinderopvang De Vlindertuin is een Kinderopvang gelegen aan Paulus Potterstraat 38 in Leeuwarden.

De Vlindertuin is een kleinschalige kinderopvang die is gevestigd in Leeuwarden. Hier wordt persoonlijke aandacht gegeven aan ieder kind en wordt er respect getoond voor hun individualiteit. De opvang biedt stimulatie op alle ontwikkelingsgebieden en zorgt voor een gezellige sfeer waar kinderen kunnen spelen en plezier kunnen maken. Daarnaast wordt er gezonde voeding aangeboden en wordt er gewerkt met een vaste structuur en dagritmekaarten. Buitenactiviteiten zijn ook belangrijk, zoals wandelen en spelen in de speeltuin. De oprichtster van De Vlindertuin, Tony Adema-de Bruin, heeft ervaring als gastouder en heeft verschillende trainingen gevolgd. De kinderopvang is beschikbaar voor kinderen van 0 tot 4 jaar, van maandag tot en met donderdag, van 7.30 tot 17.15 uur, en het tarief is €6,50 per uur. De Vlindertuin werkt samen met verschillende gastouderbureaus en is gecertificeerd als Kiki-opvang, wat inhoudt dat er aandacht wordt besteed aan spraak- en taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische ontwikkeling en rekenprikkels.

Meer informatie over Kinderopvang De Vlindertuin in Leeuwarden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leeuwarden? Bij Kinderopvang De Vlindertuin kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang De Vlindertuin geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang De Vlindertuin is een Kinderopvang gelegen aan Paulus Potterstraat 38 in Leeuwarden. Ideaal dus als je in de omgeving van Leeuwarden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang De Vlindertuin in Leeuwarden

Wil je weten wat Kinderopvang De Vlindertuin te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Vlindertuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Vlindertuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Vlindertuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang De Vlindertuin

Bezoekers bekeken ook