Kinderdagverblijf Bruintje Beer (SKDH)

Kinderdagverblijf Bruintje Beer (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Lijsterstraat 3 in Den Helder.

Kinderdagverblijf Bruintje Beer bevindt zich in de Lijsterstraat in Den Helder en biedt opvang aan vier groepen. Het kinderdagverblijf werkt met het landelijk erkende werkplan Startblokken van Basisontwikkeling, waarbij betekenisvolle activiteiten centraal staan. Professionals zijn betrokken bij het voorbereiden en uitvoeren van activiteiten, waarbij ze ruimte geven voor eigen oplossingen van de kinderen. Meer informatie over Startblokken van Basisontwikkeling is te vinden op de website. De oudercommissie is bereikbaar via e-mail en er is een online inschrijfportaal beschikbaar. Telefonisch contact is mogelijk op bepaalde tijden.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Bruintje Beer (SKDH) in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij Kinderdagverblijf Bruintje Beer (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Bruintje Beer (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Bruintje Beer (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Lijsterstraat 3 in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Bruintje Beer (SKDH) in Den Helder

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Bruintje Beer (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Bruintje Beer (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Bruintje Beer (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Bruintje Beer (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Bruintje Beer (SKDH)

Bezoekers bekeken ook