Partou Villa Harlekijn

Partou Villa Harlekijn is een Kinderdagopvang gelegen aan Zuiderkerkplein 5 in Enkhuizen.

Dit artikel gaat over kinderdagverblijf Villa Harlekijn in Enkhuizen. Het kinderdagverblijf bevindt zich in het centrum van Enkhuizen en heeft een grote buitenspeelplaats. Er zijn 3 groepen op het kinderdagverblijf en de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.15 tot 18.15 uur. Verlengde opvang is mogelijk van 07.00 tot 18.30 uur en er is voldoende parkeergelegenheid. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en het pedagogisch beleid lezen op de website. Ook kunnen ze de netto kosten van kinderopvang berekenen met behulp van een rekentool. Het kinderdagverblijf valt onder Smallsteps B.V. en ouders kunnen hun kind inschrijven of een rondleiding aanvragen.

Meer informatie over Partou Villa Harlekijn in Enkhuizen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Enkhuizen? Bij Partou Villa Harlekijn kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Villa Harlekijn geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Villa Harlekijn is een Kinderopvang gelegen aan Zuiderkerkplein 5 in Enkhuizen. Ideaal dus als je in de omgeving van Enkhuizen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Villa Harlekijn in Enkhuizen

Wil je weten wat Partou Villa Harlekijn te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Villa Harlekijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Villa Harlekijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Villa Harlekijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Villa Harlekijn

Bezoekers bekeken ook