Dromelot Kinderdagverblijf B.V.

Dromelot Kinderdagverblijf B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Frederiksstraat 18A in Amsterdam.

Dromelot is een kinderdagverblijf dat 30 jaar geleden is opgericht. Het is gevestigd in een voormalig schoolgebouw bij het Vondelpark. Hoewel het kleinschalig is, heeft het zes groepen, waardoor het geen klein kinderdagverblijf is. Dromelot onderscheidt zich door zijn unieke visie en werkwijze, die elementen van antroposofie en Emmi Pikler bevatten. Deze visie omvat onder andere de omgang met kleuren, biologische voeding en seizoenentafels. De werkwijze van Emmi Pikler biedt praktische richtlijnen voor de omgang met kinderen, die goed aansluiten bij de visie van Dromelot. Als er na het lezen van de website nog vragen zijn, beantwoordt Dromelot deze graag.

Meer informatie over Dromelot Kinderdagverblijf B.V. in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Dromelot Kinderdagverblijf B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Dromelot Kinderdagverblijf B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Dromelot Kinderdagverblijf B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Frederiksstraat 18A in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Dromelot Kinderdagverblijf B.V. in Amsterdam

Wil je weten wat Dromelot Kinderdagverblijf B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Dromelot Kinderdagverblijf B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dromelot Kinderdagverblijf B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dromelot Kinderdagverblijf B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Dromelot Kinderdagverblijf B.V.

Bezoekers bekeken ook