Stichting Kinderopvang Oudenbosch

Stichting Kinderopvang Oudenbosch is een Kinderopvang gelegen aan Strijmondlaan 4 in Oudenbosch.

Kinderopvang Oudenbosch biedt professionele opvang in een prettige, open en veilige sfeer. Ze adviseren ouders om ruim op tijd in te schrijven om teleurstellingen te voorkomen. De opvang bestaat uit kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Ze werken met professioneel opgeleide pedagogisch medewerkers die betrokken en begaan zijn met het welzijn van de kinderen. Jaarlijks worden ze getoetst door de GGD en zijn ze HKZ gekwalificeerd. Ze bieden ook gezonde kinderopvang en er is meer mogelijk dan verwacht. De kinderopvang heeft drie locaties, de buitenschoolse opvang heeft drie locaties en de peuteropvang heeft vier locaties. Ouders worden geadviseerd om tijdig in te schrijven. Contact kan worden opgenomen via telefoon, e-mail of Facebook.

Meer informatie over Stichting Kinderopvang Oudenbosch in Oudenbosch

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oudenbosch? Bij Stichting Kinderopvang Oudenbosch kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Stichting Kinderopvang Oudenbosch geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Stichting Kinderopvang Oudenbosch is een Kinderopvang gelegen aan Strijmondlaan 4 in Oudenbosch. Ideaal dus als je in de omgeving van Oudenbosch je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Stichting Kinderopvang Oudenbosch in Oudenbosch

Wil je weten wat Stichting Kinderopvang Oudenbosch te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Kinderopvang Oudenbosch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kinderopvang Oudenbosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kinderopvang Oudenbosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Stichting Kinderopvang Oudenbosch

Bezoekers bekeken ook