BSO De Optimist

BSO De Optimist is een Kinderopvang gelegen aan Lijsterstraat 1 in Den Helder.

De Optimist is een kleinschalige en vertrouwde buitenschoolse opvang in Den Helder. Voor schooltijd worden de kinderen gebracht door hun ouders en beginnen ze met een rustige activiteit. Na schooltijd zijn er tal van leuke activiteiten te doen, waarbij ook aandacht wordt besteed aan feesten en creatieve bezigheden. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen op tijd naar school gaan en na schooltijd weer worden opgehaald. Tijdens schoolvakanties wordt de opvang verzorgd in samenwerking met een andere BSO-locatie. Meer informatie is te vinden op de locatie Lijsterstraat 1 in Den Helder of via de telefoonnummers 06-31 32 23 16 en 0223-534 797.

Meer informatie over BSO De Optimist in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij BSO De Optimist kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij BSO De Optimist geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

BSO De Optimist is een Kinderopvang gelegen aan Lijsterstraat 1 in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

BSO De Optimist in Den Helder

Wil je weten wat BSO De Optimist te bieden heeft? Bekijk dan de website van BSO De Optimist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BSO De Optimist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BSO De Optimist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. BSO De Optimist

Bezoekers bekeken ook