Jillz Kinderdagverblijf Benderslaan

Jillz Kinderdagverblijf Benderslaan is een Kinderdagopvang gelegen aan Benderslaan 2 in Amstelveen.

Jillz Kinderdagverblijf 'het vlinderbos' is een kleinschalige kinderopvang met twee locaties in Amstelveen. De opvang staat bekend om haar groene en gezellige omgeving, waar kinderen zich veilig kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben. Het kinderdagverblijf hecht veel waarde aan gezondheid, goede voeding en voldoende beweging. Ze hebben onder andere een biologisch tuintje aangelegd en de tuin is een ontdekkingstuin geworden met veel uitdagingen. Jillz Kinderdagverblijf volgt een uitgebreid pedagogisch beleid en organiseert zowel binnen als buiten activiteiten. Het kinderdagverblijf streeft ernaar om een leuk en vertrouwd tweede huis te bieden, waar kinderen zich kunnen ontplooien. Er is altijd een regelmatige dagindeling en er worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd. Jillz Kinderdagverblijf staat garant voor uitstekende kinderopvang zonder zorgen. Ze hebben altijd een extra Pedagogisch Medewerker op de groep en ouders kunnen via de ouderapp op ieder moment van de dag zien hoe het met hun kinderen gaat op het kinderdagverblijf. Daarnaast houdt het kinderdagverblijf een blog bij waarin ze ouders op de hoogte houden van de activiteiten en ontwikkelingen. Er zijn twee locaties: Lindenlaan en Benderslaan.

Meer informatie over Jillz Kinderdagverblijf Benderslaan in Amstelveen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amstelveen? Bij Jillz Kinderdagverblijf Benderslaan kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Jillz Kinderdagverblijf Benderslaan geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Jillz Kinderdagverblijf Benderslaan is een Kinderopvang gelegen aan Benderslaan 2 in Amstelveen. Ideaal dus als je in de omgeving van Amstelveen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Jillz Kinderdagverblijf Benderslaan in Amstelveen

Wil je weten wat Jillz Kinderdagverblijf Benderslaan te bieden heeft? Bekijk dan de website van Jillz Kinderdagverblijf Benderslaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jillz Kinderdagverblijf Benderslaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jillz Kinderdagverblijf Benderslaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Jillz Kinderdagverblijf Benderslaan

Bezoekers bekeken ook