Kids Talent Europalaan

Kids Talent Europalaan is een Kinderopvang gelegen aan Europalaan 79B in Bladel.

Kids Talent is een kinderopvang die flexibele opvang aanbiedt zonder vaste dagdelen of breng- en haaltijden. Het uurtarief voor standaardcontracten is lager dan verwacht en je kunt besparen op kinderopvanguren die je niet nodig hebt. Kids Talent is open van 7:00 tot 20:00 en biedt opvang op maat. Je betaalt per minuut in plaats van per dagdeel, wat resulteert in lagere kosten. De locaties zijn huiselijk en er is ruimte voor ontwikkeling. Kids Talent biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar, inclusief kinderdagverblijf, peuterprogramma en buitenschoolse opvang. Klanten zijn tevreden en prijzen de flexibiliteit en persoonlijke aandacht van Kids Talent.

Meer informatie over Kids Talent Europalaan in Bladel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bladel? Bij Kids Talent Europalaan kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kids Talent Europalaan geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kids Talent Europalaan is een Kinderopvang gelegen aan Europalaan 79B in Bladel. Ideaal dus als je in de omgeving van Bladel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kids Talent Europalaan in Bladel

Wil je weten wat Kids Talent Europalaan te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kids Talent Europalaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kids Talent Europalaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kids Talent Europalaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kids Talent Europalaan

Bezoekers bekeken ook