peuteropvang Blokkendoos

peuteropvang Blokkendoos is een Kinderopvang gelegen aan Van Den Berghstraat 2 in Achtmaal.

Peuteropvangde Meikevertjes is een peuteropvanglocatie in Breda bij buurtcentrum de Nieuwe Meidoorn. De locatie is fris, licht, ruim en speels en biedt een vertrouwde en overzichtelijke omgeving waar peuters zich optimaal kunnen ontwikkelen. Activiteiten zoals bouwen, lezen, dansen, rennen en knutselen worden vaak gedaan aan de hand van thema's uit de methode Piramide. Daarnaast is er een grote buitenspeelplaats waar peuters kunnen spelen en de locatie heeft een nauwe samenwerking met de school. Ouders kunnen de locatie bezoeken voor een rondleiding en kunnen contact opnemen met het serviceteam voor meer informatie.

Meer informatie over peuteropvang Blokkendoos in Achtmaal

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Achtmaal? Bij peuteropvang Blokkendoos kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij peuteropvang Blokkendoos geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

peuteropvang Blokkendoos is een Kinderopvang gelegen aan Van Den Berghstraat 2 in Achtmaal. Ideaal dus als je in de omgeving van Achtmaal je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

peuteropvang Blokkendoos in Achtmaal

Wil je weten wat peuteropvang Blokkendoos te bieden heeft? Bekijk dan de website van peuteropvang Blokkendoos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij peuteropvang Blokkendoos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je peuteropvang Blokkendoos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. peuteropvang Blokkendoos

Bezoekers bekeken ook