Kinderdagverblijf Het Lijsternest

Kinderdagverblijf Het Lijsternest is een Kinderopvang gelegen aan Hitchcockstrook 24 in Zoetermeer.

Dit is een samenvatting van een tekst over kinderopvang bij kinderdagverblijf Het Lijsternest in Zoetermeer De Leyens. Het kinderdagverblijf heeft een eigen tuintje waar peuters groenten kunnen laten groeien en fruit kunnen plukken. Daarnaast is er een natuurtuin waar de kinderen buiten kunnen spelen. Binnen zijn er verschillende speelhoeken en wordt er gewerkt met thema's. Ook wordt er gezorgd voor een veilige overstap naar de basisschool en de buitenschoolse opvang. Informatie over de kosten en contactgegevens zijn te vinden op de website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Lijsternest in Zoetermeer

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zoetermeer? Bij Kinderdagverblijf Het Lijsternest kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Het Lijsternest geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Het Lijsternest is een Kinderopvang gelegen aan Hitchcockstrook 24 in Zoetermeer. Ideaal dus als je in de omgeving van Zoetermeer je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Het Lijsternest in Zoetermeer

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Lijsternest te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Lijsternest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Lijsternest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Lijsternest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Het Lijsternest

Bezoekers bekeken ook