Olke Bolke Kinderdagverblijf B.V.

Olke Bolke Kinderdagverblijf B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Oude Kanaaldijk 3 in Alkmaar.

Olke Bolke is een kindercentrum gelegen aan de Oude Kanaaldijk 3 in Alkmaar. Het kinderdagverblijf is gevestigd in een ruim vrijstaand gebouw langs het Noord-Hollands Kanaal en biedt zorg aan kinderen van 0-4 jaar. Er zijn vier groepen waar baby's en peuters worden verzorgd en er zijn vier groepen waar peuters worden verzorgd. Er mogen maximaal acht baby's en peuters worden verzorgd in een 0-2 groep en maximaal zestien peuters in een peutergroep. Het kindercentrum streeft ernaar om de kinderen een vertrouwde omgeving te bieden waarin ze zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen volgens hun eigen behoeften en interesses. Er is een vast team van pedagogisch medewerkers die de kinderen veiligheid en geborgenheid biedt en hen stimuleert in hun ontwikkeling. Daarnaast is er een keukenassistent die zorgt voor de maaltijden en andere huishoudelijke taken, zodat de pedagogisch medewerkers maximale tijd hebben voor de kinderen. Het kindercentrum heeft vier gezellige en compacte babygroepen en vier verticale groepen voor kinderen van 2-4 jaar. In elke groep heeft elk kind een "vaste" pedagogisch medewerker die voornamelijk zorgt voor een prettige dag voor het kind. Het kindercentrum biedt ook voorschoolse educatie (VVE) aan, wat een goede voorbereiding is op de basisschool. Als je je kind wilt inschrijven bij K.

Meer informatie over Olke Bolke Kinderdagverblijf B.V. in Alkmaar

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alkmaar? Bij Olke Bolke Kinderdagverblijf B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Olke Bolke Kinderdagverblijf B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Olke Bolke Kinderdagverblijf B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Oude Kanaaldijk 3 in Alkmaar. Ideaal dus als je in de omgeving van Alkmaar je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Olke Bolke Kinderdagverblijf B.V. in Alkmaar

Wil je weten wat Olke Bolke Kinderdagverblijf B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Olke Bolke Kinderdagverblijf B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Olke Bolke Kinderdagverblijf B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Olke Bolke Kinderdagverblijf B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Olke Bolke Kinderdagverblijf B.V.

Bezoekers bekeken ook