Kinderdagverblijf Luchtkasteel

Kinderdagverblijf Luchtkasteel is een Kinderopvang gelegen aan Rijksweg 121 in Rijen.

Het kinderdagverblijf Luchtkasteel in Rijen is een kleinschalige kinderopvang die grenst aan de bossen van vliegbasis Gilze-Rijen. Het is goed bereikbaar vanaf de doorgaande weg tussen Breda en Tilburg. Het kinderdagverblijf is geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar uit Rijen en omliggende dorpen. Het kinderdagverblijf is gecertificeerd als Groene Kinderopvang en besteedt veel aandacht aan het buitenleven en de natuur. De kinderen spelen elke dag buiten in de grote ontdektuin en kunnen zich ook vermaken in de 'modderkeuken' en de moestuin. Daarnaast stimuleert het kinderdagverblijf bewegen en actief bezig zijn, onder andere met muziek- en danslessen en kinderyoga. Het eten op het kinderdagverblijf is gezond en zoveel mogelijk biologisch. Het kinderdagverblijf heeft een persoonlijke en kleinschalige sfeer, waarin de medewerkers veel waarde hechten aan een goede communicatie met ouders. Het kinderdagverblijf heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 van ouders.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Luchtkasteel in Rijen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rijen? Bij Kinderdagverblijf Luchtkasteel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Luchtkasteel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Luchtkasteel is een Kinderopvang gelegen aan Rijksweg 121 in Rijen. Ideaal dus als je in de omgeving van Rijen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Luchtkasteel in Rijen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Luchtkasteel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Luchtkasteel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Luchtkasteel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Luchtkasteel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Luchtkasteel

Bezoekers bekeken ook