Kinderdagverblijf Small World

Kinderdagverblijf Small World is een Kinderopvang gelegen aan Franselaan 12 in Rotterdam.

Het Kinderdagverblijf Rotterdam Mathenesse Smallworld is een klein kinderdagverblijf met twee groepen. Ze bieden dagelijks gezonde maaltijden aan die vers worden bereid en rekening houden met de dieetwensen van de kinderen. De groepen zijn kindvriendelijk ingericht met ruime lichtinval en lichte, natuurlijke kleuren. Er worden verticale groepen gevormd, wat voordelen biedt zoals het samen plaatsen van broertjes en zusjes. Via het ouderportaal kunnen ouders hun kind volgen en berichten sturen naar de pedagogisch medewerkers. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van Kinderdagverblijf Smallworld.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Small World in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij Kinderdagverblijf Small World kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Small World geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Small World is een Kinderopvang gelegen aan Franselaan 12 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Small World in Rotterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Small World te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Small World of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Small World? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Small World het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Small World

Bezoekers bekeken ook