Boelieboem

Boelieboem is een Kinderdagopvang gelegen aan Boulevard 31 in Roosendaal.

Kinderdagverblijf Boelieboem is op zoek naar nieuwe vriendjes en collega's. Ze bieden spelenderwijs ontwikkelen met persoonlijke aandacht en plezier als belangrijkste focus. Het personeel van Boelieboem is trots op het feit dat er in 2022 geen geschillen zijn ingediend bij de geschillencommissie Kinderopvang. Ook hebben ze de jaarlijkse controle en de nieuwe aanbouw succesvol doorstaan. Het kinderdagverblijf deelt ook recente berichten over een schoolreisje, gerechtjes gemaakt door ouders en het protocol van Boelieboem. Het kinderdagverblijf is gelegen aan de Van Gilselaan en heeft openingstijden. Aanmelden van uw kindje is mogelijk.

Meer informatie over Boelieboem in Roosendaal

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Roosendaal? Bij Boelieboem kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Boelieboem geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Boelieboem is een Kinderopvang gelegen aan Boulevard 31 in Roosendaal. Ideaal dus als je in de omgeving van Roosendaal je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Boelieboem in Roosendaal

Wil je weten wat Boelieboem te bieden heeft? Bekijk dan de website van Boelieboem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boelieboem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boelieboem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Boelieboem

Bezoekers bekeken ook