KDV Tomaz

KDV Tomaz is een Kinderdagopvang gelegen aan Nicolaas Beetsstraat 10 in Utrecht.

Tomaz is een kleinschalige en persoonlijke kinderopvang in Utrecht en Rotterdam. Ze bieden een veilige en huiselijke omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en krijgen echte aandacht. Ze hebben een nieuwe locatie geopend in Utrecht Oudwijk, waar nog enkele plekken beschikbaar zijn. Deze locatie heeft één groep van 16 kinderen, waarvan velen elkaar al kennen uit de buurt. Tomaz maakt graag gebruik van de omgeving en het nabije Wilhelmina park. Ouders hebben positieve ervaringen met Tomaz en zijn blij met de aandacht en zorg die hun kinderen krijgen.

Meer informatie over KDV Tomaz in Utrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Utrecht? Bij KDV Tomaz kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV Tomaz geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV Tomaz is een Kinderopvang gelegen aan Nicolaas Beetsstraat 10 in Utrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Utrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV Tomaz in Utrecht

Wil je weten wat KDV Tomaz te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV Tomaz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV Tomaz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV Tomaz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV Tomaz

Bezoekers bekeken ook