Kibeo de Stuifhoek

Kibeo de Stuifhoek is een Kleuterschool gelegen aan Norbartstraat 55 in Made.

Kibeo de Stuifhoek in Made is een kinderopvang waar kinderen veel te zien, ontdekken en doen hebben. Ze kunnen buiten avonturen beleven in de tuin en binnen spelen in uitdagende hoeken of leren kruipen op zachte kleden. Voor schooltijd kunnen kinderen rustig de dag beginnen bij de voorschoolse opvang en na schooltijd krijgen ze de kans om hun talenten te ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. De kinderen gaan samen met hun vriendjes op avontuur en bedenken thema's waar ze aan werken, wat niet alleen leuk is maar ook helpt bij het leren samenwerken. Kibeo de Stuifhoek werkt nauw samen met basisschool De Stuifhoek en is daarom handig voor ouders waarvan de kinderen naar die school gaan. Ook is het vertrouwd en dichtbij voor schoolkinderen die na schooltijd komen ontspannen op de BSO. Geïnteresseerde ouders zijn altijd welkom om een kijkje te nemen of een rondleiding te plannen. Het is belangrijk om op tijd in te schrijven, omdat de vestiging populair is en de startdatum en opvangdagen bepalen wanneer een kind terecht kan. In sommige gevallen komt een kind op de aanmeldlijst, waarbij Kibeo graag meedenkt om de beste oplossing te vinden.

Meer informatie over Kibeo de Stuifhoek in Made

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Made? Bij Kibeo de Stuifhoek kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo de Stuifhoek geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo de Stuifhoek is een Kinderopvang gelegen aan Norbartstraat 55 in Made. Ideaal dus als je in de omgeving van Made je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo de Stuifhoek in Made

Wil je weten wat Kibeo de Stuifhoek te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo de Stuifhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo de Stuifhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo de Stuifhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo de Stuifhoek

Bezoekers bekeken ook