Mama Maloe

Mama Maloe is een Kinderdagopvang gelegen aan Kapittelstraat 23 in Bergen op Zoom.

In dit artikel wordt benadrukt dat kinderopvang Mamaloe ouderbetrokkenheid erg belangrijk vindt. Ze bieden verschillende manieren aan waarop ouders betrokken kunnen zijn, zoals oudergesprekjes en een ouderapp genaamd Kidskonnect. Daarnaast werken ze met de methode Piramide Vroeg Voorschoolse Educatie (VVE) om de ontwikkeling van elk kind te stimuleren. De kinderen worden opgevangen door deskundige pedagogisch medewerkers die al jarenlang een vast team vormen. Het artikel verwijst ook naar verschillende diensten die Mamaloe aanbiedt, zoals kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang. Verder worden er enkele activiteiten en evenementen genoemd die hebben plaatsgevonden bij Mamaloe, en worden er contactgegevens gegeven voor het geval men contact wil opnemen.

Meer informatie over Mama Maloe in Bergen op Zoom

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bergen op Zoom? Bij Mama Maloe kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Mama Maloe geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Mama Maloe is een Kinderopvang gelegen aan Kapittelstraat 23 in Bergen op Zoom. Ideaal dus als je in de omgeving van Bergen op Zoom je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Mama Maloe in Bergen op Zoom

Wil je weten wat Mama Maloe te bieden heeft? Bekijk dan de website van Mama Maloe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mama Maloe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mama Maloe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Mama Maloe

Bezoekers bekeken ook