kdv/bso IKC Toermalijn

kdv/bso IKC Toermalijn is een Kinderopvang gelegen aan Galjoen 24 24 in Lelystad.

Het Integraal Kindcentrum Toermalijn is een samenwerkingsverband tussen basisschool Toermalijn in Lelystad en KCA. Sinds 2023 bieden zij dagopvang aan voor kinderen tussen 0-4 jaar. Het kinderdagverblijf is gevestigd in de school van de Toermalijn en heeft twee ruimtes die volgens kwaliteitsnormen zijn verbouwd en sfeervol zijn ingericht. Daarnaast is er een aparte ruimte voor de slaap van de kinderen. KCA heeft al ervaring met samenwerkingen met basisscholen in Almere en Lelystad. Naast het kinderdagverblijf biedt KCA ook buitenschoolse opvang aan op deze locatie. Voor het kinderdagverblijf volgen zij het "Pedagogisch kader kindercentra 0-4 jaar" en besteden ze bijzondere aandacht aan de opleiding en begeleiding van de pedagogisch werkers. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van KCA.

Meer informatie over kdv/bso IKC Toermalijn in Lelystad

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Lelystad? Bij kdv/bso IKC Toermalijn kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij kdv/bso IKC Toermalijn geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

kdv/bso IKC Toermalijn is een Kinderopvang gelegen aan Galjoen 24 24 in Lelystad. Ideaal dus als je in de omgeving van Lelystad je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

kdv/bso IKC Toermalijn in Lelystad

Wil je weten wat kdv/bso IKC Toermalijn te bieden heeft? Bekijk dan de website van kdv/bso IKC Toermalijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kdv/bso IKC Toermalijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kdv/bso IKC Toermalijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. kdv/bso IKC Toermalijn

Bezoekers bekeken ook