Kinderdagverblijf Groei en Bloei

Kinderdagverblijf Groei en Bloei is een Kinderdagopvang gelegen aan Dijkgraaf de Leeuwweg 35 in Alphen.

Kinderdagverblijf Groei en Bloei is een agrarische kinderopvang gevestigd op een kersenbedrijf. Het kinderdagverblijf biedt kinderen een veilige en vertrouwde basis in een huiselijke en natuurlijke omgeving. Kinderen krijgen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken, met name de natuur. Het vaste team van pedagogisch medewerkers begeleidt de kinderen bij het verkennen van de boerderij en de natuur. Daarnaast staat plezier centraal en wordt er veel buiten gespeeld. Het kinderdagverblijf is ingericht als een tweede thuis voor de kinderen en er heerst een huiselijke en persoonlijke sfeer dankzij de kleinschaligheid en de vaste medewerkers. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op de social media kanalen van het kinderdagverblijf.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Groei en Bloei in Alphen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alphen? Bij Kinderdagverblijf Groei en Bloei kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Groei en Bloei geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Groei en Bloei is een Kinderopvang gelegen aan Dijkgraaf de Leeuwweg 35 in Alphen. Ideaal dus als je in de omgeving van Alphen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Groei en Bloei in Alphen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Groei en Bloei te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Groei en Bloei of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Groei en Bloei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Groei en Bloei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Groei en Bloei

Bezoekers bekeken ook