Stichting Kinderdagverblijf De Poppenzolder

Stichting Kinderdagverblijf De Poppenzolder is een Kinderopvang gelegen aan Janskerkhof 19-D in Utrecht.

De Poppenzolder is een kinderdagverblijf in Utrecht dat hele-dagopvang biedt voor kinderen van nul tot vier jaar. Het kinderdagverblijf bevindt zich in een historisch pand in het centrum van Utrecht en heeft een ruime speelplaats waar de kinderen dagelijks buiten kunnen spelen. De sfeer bij De Poppenzolder is huiselijk en er is een klein team van vaste leidsters die elke dag een veilige en warme omgeving creëren voor de kinderen. Er zijn vier leidsters, namelijk Kieke, Suvi, Esther en Evelyn, die allemaal verschillende kwaliteiten en ervaring hebben. De Poppenzolder heeft het Groene Kwaliteitsmerk kinderopvang en stimuleert buiten spelen en betrokkenheid van ouders. Ze hebben een moestuintje waar de kinderen helpen met zaaien en oogsten, en met de oogst maken ze bijvoorbeeld soep of pizza. Het kinderdagverblijf bevindt zich op Janskerkhof 19-D in Utrecht.

Meer informatie over Stichting Kinderdagverblijf De Poppenzolder in Utrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Utrecht? Bij Stichting Kinderdagverblijf De Poppenzolder kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Stichting Kinderdagverblijf De Poppenzolder geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Stichting Kinderdagverblijf De Poppenzolder is een Kinderopvang gelegen aan Janskerkhof 19-D in Utrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Utrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Stichting Kinderdagverblijf De Poppenzolder in Utrecht

Wil je weten wat Stichting Kinderdagverblijf De Poppenzolder te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Kinderdagverblijf De Poppenzolder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kinderdagverblijf De Poppenzolder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kinderdagverblijf De Poppenzolder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Stichting Kinderdagverblijf De Poppenzolder

Bezoekers bekeken ook