Het Kasteel van Alkmaar

Het Kasteel van Alkmaar is een Kinderopvang gelegen aan Kennemerstraatweg 4 in Alkmaar.

Het kinderdagverblijf Het Kasteel biedt een rustige, veilige en huiselijke omgeving waar kinderen onder professioneel toezicht kunnen spelen. De kleinschaligheid en inrichting van de groepen zorgen voor een sfeer die aansluit op de thuissituatie. Geïnteresseerden kunnen een rondleiding aanvragen via de website of telefonisch contact opnemen. Het team van Het Kasteel heet iedereen van harte welkom.

Meer informatie over Het Kasteel van Alkmaar in Alkmaar

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alkmaar? Bij Het Kasteel van Alkmaar kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Het Kasteel van Alkmaar geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Het Kasteel van Alkmaar is een Kinderopvang gelegen aan Kennemerstraatweg 4 in Alkmaar. Ideaal dus als je in de omgeving van Alkmaar je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Het Kasteel van Alkmaar in Alkmaar

Wil je weten wat Het Kasteel van Alkmaar te bieden heeft? Bekijk dan de website van Het Kasteel van Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Kasteel van Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Kasteel van Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Het Kasteel van Alkmaar

Bezoekers bekeken ook