Humankind - Kinderdagverblijf Fila Tekna

Humankind - Kinderdagverblijf Fila Tekna is een Kinderopvang gelegen aan De Meent 1 in Leusden.

In het kinderdagverblijf Fila Tekna in Leusden wordt kinderen de ruimte gegeven om zichzelf te zijn en te ontdekken. Ze bieden een scala aan activiteiten en er is altijd wat te doen. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30. Er is ook buitenschoolse opvang beschikbaar voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Het adres van het kinderdagverblijf is De Meent 1, 3833 EA Leusden. Voor meer informatie en het downloaden van het GGD-rapport kan contact worden opgenomen met de klantenservice of de locatie zelf. Het kinderdagverblijf maakt deel uit van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. Ze geloven in optimale groei en bloei van ieder kind.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Fila Tekna in Leusden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leusden? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Fila Tekna kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Fila Tekna geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Fila Tekna is een Kinderopvang gelegen aan De Meent 1 in Leusden. Ideaal dus als je in de omgeving van Leusden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Fila Tekna in Leusden

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Fila Tekna te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Fila Tekna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Fila Tekna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Fila Tekna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Fila Tekna

Bezoekers bekeken ook