Eigenwijze kinderopvang Slot Haverleij

Eigenwijze kinderopvang Slot Haverleij is een Kinderopvang gelegen aan Halewijn 16 in s-Hertogenbosch.

Bij Eigenwijze staat een gezond leefklimaat centraal, waarbij veel buiten spelen, sporten en ravotten in groene tuinen en speel- en sportvelden wordt gestimuleerd. Ook wordt er aandacht besteed aan een gezond eetpatroon en leefklimaat. Eigenwijze streeft naar een gelukkige dag voor zowel het team als de kinderen, en met 25 jaar ervaring, unieke speelplekken en prachtige locaties, biedt Eigenwijze een goede plek. Er wordt ook speciale aandacht gegeven aan baby's, waarbij geborgenheid, veiligheid, rust en regelmaat belangrijk zijn. Voor peuters is er een dagelijks educatief programma waarin ze spelenderwijs zichzelf, vriendjes en de wereld leren ontdekken. Bij de buitenschoolse opvang staat variatie in spel- en sportactiviteiten en samen dingen doen centraal, om kinderen te leren socialiseren en hun talenten te ontdekken. Eigenwijze stimuleert kinderen om competent te worden en trots te zijn op zichzelf, waarbij ze worden uitgedaagd om de wereld op hun eigen manier te ontdekken en zo weerbaarheid en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Meer informatie over Eigenwijze kinderopvang Slot Haverleij in s-Hertogenbosch

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van s-Hertogenbosch? Bij Eigenwijze kinderopvang Slot Haverleij kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Eigenwijze kinderopvang Slot Haverleij geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Eigenwijze kinderopvang Slot Haverleij is een Kinderopvang gelegen aan Halewijn 16 in s-Hertogenbosch. Ideaal dus als je in de omgeving van s-Hertogenbosch je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Eigenwijze kinderopvang Slot Haverleij in s-Hertogenbosch

Wil je weten wat Eigenwijze kinderopvang Slot Haverleij te bieden heeft? Bekijk dan de website van Eigenwijze kinderopvang Slot Haverleij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eigenwijze kinderopvang Slot Haverleij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eigenwijze kinderopvang Slot Haverleij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Eigenwijze kinderopvang Slot Haverleij

Bezoekers bekeken ook