Partou Den Hof

Partou Den Hof is een Kinderdagopvang gelegen aan Den Hof 154 in Waalre.

Deze tekst gaat over kinderopvang bij Partou Den Hof in Waalre. Het kinderdagverblijf biedt opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een prachtig gerenoveerd pand. De groepsruimtes zijn licht en er is een tuin waar kinderen kunnen spelen. Er zijn drie verticale groepen waar kinderen jarenlang dezelfde groep en pedagogisch medewerkers hebben. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 19.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de locatie. Ouders kunnen het GGD-rapport van het kinderdagverblijf bekijken en binnenkort het pedagogisch beleid lezen. De kosten van kinderopvang variëren per persoonlijke situatie en kunnen worden berekend met een rekentool.

Meer informatie over Partou Den Hof in Waalre

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Waalre? Bij Partou Den Hof kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Den Hof geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Den Hof is een Kinderopvang gelegen aan Den Hof 154 in Waalre. Ideaal dus als je in de omgeving van Waalre je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Den Hof in Waalre

Wil je weten wat Partou Den Hof te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Den Hof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Den Hof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Den Hof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Den Hof

Bezoekers bekeken ook