Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret Zoelmond

Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret Zoelmond is een Kinderdagopvang gelegen aan Kochpad 12 in Zoelmond.

Kinderdagverblijf Buitenpret is een professioneel kinderdagverblijf op de boerderij met een grote buitenruimte. Ze hebben 3 horizontale groepen voor baby's, dreumesen en peuters, evenals een verticale plusgroep voor kinderen met en zonder speciale zorgbehoeften. Daarnaast hebben ze peuterspeelleergroepen en buitenschoolse opvang op verschillende locaties. Het kinderdagverblijf biedt dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar, plusopvang voor kinderen van 0-4 jaar met en zonder specifieke zorgbehoeften, peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar en buitenschoolse opvang. De binnenruimtes zijn ruim en educatief ingericht en de kinderen slapen buiten in speciale buitenbedden. Het kinderdagverblijf is gelegen in de buurt van verschillende plaatsen, zoals Rijswijk, Ravenswaaij, Maurik en Tiel.

Meer informatie over Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret Zoelmond in Zoelmond

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zoelmond? Bij Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret Zoelmond kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret Zoelmond geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret Zoelmond is een Kinderopvang gelegen aan Kochpad 12 in Zoelmond. Ideaal dus als je in de omgeving van Zoelmond je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret Zoelmond in Zoelmond

Wil je weten wat Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret Zoelmond te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret Zoelmond of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret Zoelmond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret Zoelmond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret Zoelmond

Bezoekers bekeken ook