Kindertuin - kinderdagverblijf de Sprankel - peuteropvang Pimpeloentje - BSO Sprankelsport

Kindertuin - kinderdagverblijf de Sprankel - peuteropvang Pimpeloentje - BSO Sprankelsport is een Kinderdagopvang gelegen aan Sportlaantje 8 in Haaren.

Kindertuin biedt kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar, 2-4 jaar en 4-12 jaar. Ze hebben flexibele opvang op maat en werken intensief samen met basisscholen. Kindertuin zorgt voor een warme en knusse sfeer waar kinderen spelenderwijs kunnen leren en vriendjes kunnen maken. Ze hebben deskundige begeleiders die met liefde en aandacht voor de ontwikkeling van het kind zorgen. Ouders kunnen de dag van hun kind volgen via een app en er zijn positieve ervaringen van andere ouders die Kindertuin aanbevelen. Voor meer informatie en het aanvragen van een rondleiding kan er contact worden opgenomen met Kindertuin.

Meer informatie over Kindertuin - kinderdagverblijf de Sprankel - peuteropvang Pimpeloentje - BSO Sprankelsport in Haaren

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Haaren? Bij Kindertuin - kinderdagverblijf de Sprankel - peuteropvang Pimpeloentje - BSO Sprankelsport kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindertuin - kinderdagverblijf de Sprankel - peuteropvang Pimpeloentje - BSO Sprankelsport geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindertuin - kinderdagverblijf de Sprankel - peuteropvang Pimpeloentje - BSO Sprankelsport is een Kinderopvang gelegen aan Sportlaantje 8 in Haaren. Ideaal dus als je in de omgeving van Haaren je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindertuin - kinderdagverblijf de Sprankel - peuteropvang Pimpeloentje - BSO Sprankelsport in Haaren

Wil je weten wat Kindertuin - kinderdagverblijf de Sprankel - peuteropvang Pimpeloentje - BSO Sprankelsport te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindertuin - kinderdagverblijf de Sprankel - peuteropvang Pimpeloentje - BSO Sprankelsport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindertuin - kinderdagverblijf de Sprankel - peuteropvang Pimpeloentje - BSO Sprankelsport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindertuin - kinderdagverblijf de Sprankel - peuteropvang Pimpeloentje - BSO Sprankelsport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindertuin – kinderdagverblijf de Sprankel – peuteropvang Pimpeloentje – BSO Sprankelsport

Bezoekers bekeken ook