Happy Kids Almere B.V.

Happy Kids Almere B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Edelhertweg 3 in Almere.

Happy Kids Almere is een kinderopvangorganisatie met verschillende voordelen. Ze zijn het hele jaar geopend en ouders kunnen zelf kiezen voor een contract van 49 tot 52 weken per jaar. Bij afname van buitenschoolse opvang is de tussenschoolse opvang gratis. Daarnaast hanteren ze concurrerende tarieven waarbij alle uitjes, voeding en luiers bij de prijs zijn inbegrepen. Verder worden er nieuwsbrieven verstuurd met belangrijke informatie voor ouders en hun kinderen, zoals voor de zomervakantie, juni en de meivakantie. De kinderopvang maakt gebruik van het programma Uk & Puk. Op de website zijn ook de contactgegevens te vinden.

Meer informatie over Happy Kids Almere B.V. in Almere

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Almere? Bij Happy Kids Almere B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Happy Kids Almere B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Happy Kids Almere B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Edelhertweg 3 in Almere. Ideaal dus als je in de omgeving van Almere je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Happy Kids Almere B.V. in Almere

Wil je weten wat Happy Kids Almere B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Happy Kids Almere B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Happy Kids Almere B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Kids Almere B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Happy Kids Almere B.V.

Bezoekers bekeken ook