KDV Kabouterland (SKOIJ)

KDV Kabouterland (SKOIJ) is een Kinderdagopvang gelegen aan Koninginneweg 2 in Rotterdam.

KDV Kabouterland, gelegen aan de Koninginneweg 2 in Rotterdam, is sinds 1992 een bekende kinderopvang in oud IJsselmonde en omgeving. Het gebouw, dat oorspronkelijk uit 1930 komt, is volledig omgetoverd tot een prettige dagopvang met gezellige groepsruimtes en rustige slaapkamers. Het dagverblijf heeft aparte babygroepen en peutergroepen, waarbij de werkwijze en het dagprogramma zijn aangepast aan de leeftijd van de kinderen. De ruime tuin is zo ingedeeld dat kinderen veilig kunnen spelen en spannende avonturen kunnen beleven. Daarnaast heeft Kabouterland een aparte babytuin. Het ervaren team zorgt ervoor dat er vaste gezichten zijn voor uw kind en er is voldoende mooi spelmateriaal aanwezig. Om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren, wordt er gewerkt met het Uk & Puk ontwikkelingsprogramma en wordt er gebruik gemaakt van het KIJK! programma voor observatie en opvolging. De kinderopvang is eigendom van Stichting Kinderopvang IJsselmonde.

Meer informatie over KDV Kabouterland (SKOIJ) in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij KDV Kabouterland (SKOIJ) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV Kabouterland (SKOIJ) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV Kabouterland (SKOIJ) is een Kinderopvang gelegen aan Koninginneweg 2 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV Kabouterland (SKOIJ) in Rotterdam

Wil je weten wat KDV Kabouterland (SKOIJ) te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV Kabouterland (SKOIJ) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV Kabouterland (SKOIJ)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV Kabouterland (SKOIJ) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV Kabouterland (SKOIJ)

Bezoekers bekeken ook